• Driewielfietsen voor kinderen

Vraag en Antwoord

Heeft u een vraag of bent u op zoek naar bepaalde info, deze pagina geeft vaak antwoord op vele vragen!

Betaling:

Voor klanten uit Nederland: U kunt bij ons betalen via Ideal, op factuur vooraf en uiteraard is contante betaling in 1 van onze winkels ook mogelijk. Voor onze Klanten uit België en Duitsland bestaande volgende betalingmogelijkheden:MisterCash, Sofort Banking en op factuur vooraf. Houdt u er bij vooruitbetaling per bank rekening mee dat het doorgaans twee a drie dagen duurt voordat de betaling bij ons ontvangen is.

Verzending en verzendkosten:

Paketten Nederland: 6,75 ( verzending met Track&Trace via PostNL ) , levering meestal de volgende werkdag. Fietsen worden in geheeld Nederland met eigen transport bezorgd.
Paketten België en Duitsland: 12,50 ( verzending met Track&Trace via DPD ), levering binnen drie werkdagen.


Afhalen van uw bestelling:

U kunt ook onze showroom in Aalten bezoeken, als u graag meer informatie wilt of onze heerlijke verse koffie eens wilt proeven, dan bent u van harte welkom aan de Landstraat 36-38 te Aalten, of onze winkel in Bredevoort , gevestigd aan de Prins Mauritsstraat 20. Wij zijn van maandag t/m zaterdag geopend op de volgende tijden:

Maandag van 13:30 uur tot 18:00 uur
Dinsdag t/m vrijdag van 8:30 tot 18:00 uur.
Zaterdag van 8:30 uur tot 17:00 uur
Op zon en feestdagen zijn wij gesloten.


Retouren:

Ondanks alle zorgvuldigheid kan het natuurlijk voorkomen dat het door u bestelde product niet aan uw wensen voldoet, of u wilt uw product ruilen voor een ander. U dient het product dan in de onbeschadigde originele verpakking binnen 14 dagen aan ons voldoende gefrankeerd retour te zenden aan onderstaand adres. Als u geen vervangend artikel wenst, wordt uw aankoopbedrag binnen 5 werkdagen na ontvangst van uw retourzending op uw rekening teruggestort.

Denkt u eraan om de retourzendingen goed te verpakken in papier of plastic, retourzendingen die niet goed verpakt zijn kunnen wij helaas niet accepteren. Dit om beschadigingen en/ of diefstal van de retourzendingen te voorkomen!

Klantenservice:

Onze klantenservice is bereikbaar:
Maandag van 13:30 uur tot 18:00 uur
Dinsdag t/m vrijdag van 8:30 tot 18:00 uur.
Zaterdag van 8:30 uur tot 17:00 uur
Buiten deze openingstijden kunt u contact opnemen via de mail, u krijgt gegarandeerd binnen een werkdag antwoord op uw vraag!

Contactgegevens Aalten:

Vanraamfietsen.nl ( Hengeveld Bike Center )
Landstraat 36-38-45
7121 CR Aalten
Tel 0543-473037
Email: info@ikwileenfiets.nl

 

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein